Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Palau Reial del Consell de Mallorca s'il·lumina de violeta

El Palau Reial del Consell de Mallorca s'il·lumina de violeta

(25/11/2016)

Durant el dia mundial contra les violències cap a les dones, 25N, el Consell de Mallorca ha ofert l'exposició "La Selva dels estereotips" al hall de l'edifici i al vespre ha il·luminat la façana de color violeta per mostrar el seu compromís per una Mallorca lliure de violència masclista.

El Consell de Mallorca es compromet a seguir lluitant per aconseguir una Mallorca lliure de violència masclista i més igualitària. Treballant directament amb les causes que propicien les desigualtats i la violència cap a les dones. "Hem enfortit la direcció insular d'Igualtat, augmentant el pressupost un 80% més i hem desenvolupat una xarxa de treball i col·laboració àmplia amb els municipis de l'illa per tal de maximitzar els efectes de la feina feta." Ha declarat Nina Parrón directora insular d'Igualtat.
Des del Consell de Mallorca també hi ha la consciència de la necessitat que tota la societat s'impliqui en la lluita d'aquesta xacra social, per aquest motiu seguim impulsant i oferint a tothom que ho vulgui, adherir-se al Pacte Ciutadà per una Mallorca Lliure de Violències Masclistes. "I per aquest motiu hem tenyit la nostra façana de color violeta, per a visualitzar el nostre compromís. Les volem totes vivies, ni una mort més." Ha conclós Parrón.

 

S'adjunten declaracions i imatges