Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Parc de Ses Estacions, escenari de concerts pop-rock gratuïts en motiu del Dia Europeu de la Música

El Parc de Ses Estacions, escenari de concerts pop-rock gratuïts en motiu del Dia Europeu de la Música

(21/06/2016)

L'entrada al Parc de Ses Estacions de Palma ha estat l'escenari triat per celebrar aquest dimarts una jornada de concerts pop-rock gratuïts en motiu del Dia Europeu de la Música, que se celebra cada 21 de juny. Han actuat 9 grups oferint música en directe en una cita impulsada pel Departament de Cultura del Consell i organitzada per les discogràfiques Blau, Espora Records i Runaway. Els assistents, a més, han pogut conèixer de primera mà les edicions d'algunes de les principals discogràfiques mallorquines.

Passades les dotze del migdia, a l'escenari del Parc de Ses Estacions els integrants del grup Adipem Panda feien proves de so. Els quatre membres de la formació han estat els segons a pujar-se a l'escenari de la Festa de la Música, després de l'actuació de The Indian Summer. Són dos dels nou grups que durant tota la jornada d'aquest dimarts han presentant els seus treballs més recents.

 

La Festa de la Música, impulsada des del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, ha duit aquest 21 de juny a Mallorca una celebració internacional que comparteixen diferents ciutats europees amb l'objectiu de promocionar la música en directe. Així ho ha pogut comprovar el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i el director insular de Cultura, Rafel M. Creus. Per a Miralles "és fonamental fer visible la feina que fa la indústria de la música i els creadors de casa nostra. I ho volem fer amb iniciatives com aquesta però també obrint un debat sobre quina és la millor manera de donar suport a la creació artística i musical. Ja hem incorporat enguany a les línies d'ajut que tenim en el Departament de Cultura una d'específica per a l'organització d'activitats musicals".

 

La Festa de la Música 2016 s'ha celebrat amb el lema "Impulsa la música. Alegra el teu cor", ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Palma i de l'emissora Ib3 Radio i l'organització de les discogràfiques Blau, Runaway i Espora Records. L'objectiu: promoure la música, sobretot la música en directe, a través de concerts gratuïts en espais públics.