Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El personal del Consell de Mallorca protagonitza el vídeo de felicitació de Nadal de la institució

El personal del Consell de Mallorca protagonitza el vídeo de felicitació de Nadal de la institució

(18/12/2015)

La institució insular ha substituït el tradicional missatge de Nadal del president per un vídeo nadalenc protagonitzat pel personal de tots els departaments de la institució insular.

El Consell de Mallorca ha llançat avui a través dels seus perfils de xarxes socials el vídeo de felicitació de Nadal, el qual està protagonitzat per personal de tots els departaments de la institució insular i que substitueix el tradicional discurs de Nadal realitzat per part de la persona que ostenta la Presidència.

 

Els participants del vídeo són només una petita representació d’alguns serveis que gestiona la institució, entre els quals hi ha els Bombers de Mallorca, residents i personal d’atenció de les residències de l’IMAS, treballadors i treballadores socials, personal d’administració, mestres d’aixa, margers, tècnics de l’ITV, comptables, monitors esportius, jardiners, mariners de la Balear, treballadors de Raixa, tècnics de patrimoni historicoindustrial, i personal del Departament de Carreteres. El vídeo, que té una duració de 2 minuts, està amenitzat per la nadala ‘Adeste fideles’, cantada pel Cor del Teatre Principal.

 

Amb aquest vídeo, el Consell de Mallorca pretén fer visibles els treballadors i les treballadores de la institució, així com també els serveis que ofereix a la ciutadania. El vídeo es difondrà durant les properes setmanes a través dels mitjans de comunicació, així com també a través de les xarxes socials de la institució insular. Podeu veure el vídeo fent clic aquí, o accedint al l'enllaç del Facebook del Consell https://www.facebook.com/292104834293474/videos/332299553607335/.

 

Bones festes i feliç 2016...