Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Ple aprova definitivament els Pressupostos 2017 del Consell

El Ple aprova definitivament els Pressupostos 2017 del Consell

(23/12/2016)

El pressupost consolidat del Consell per al 2017 ascendeix a 402,55 milions d’euros. Es destina pràcticament tot l’increment d’ingressos a polítiques socials i s’ha fet un esforç de contenció de despeses corrents.

El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat, per 17 vots a favor (PSIB-PSOE, Més per Mallorca i Podem Mallorca) i 14 en contra (Partit Popular, El Pi- Proposta per les Illes i Ciutadans. Partit de la Ciutadania), els pressupostos per a l’any 2017.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha estat l’encarregat de defensar els comptes davant el Ple. Bonet ha afirmat que “es tracten d’uns pressupostos més socials, que augmenten la inversió pública i amb vocació municipalista”. A més, ha afegit que “gràcies a l’esforç de contenció de despeses corrents que han fet els departaments, podem fer més inversió que entrarà dins el cicle de l’economia de Mallorca”. 

El pressupost consolidat del Consell de Mallorca és de 402,55 milions d’euros. Aquest resulta de la suma entre el pressupost propi de la institució insular més els pressuposts dels òrgans dependents del Consell, restant-li l’aportació que es fa des del Consell. D’una banda, el pressupost del Consell ascendeix a 378.952.083,59 euros. S’hi observa un increment de 22,22 milions, que suposen un 6,23% més respecte a l’exercici del 2016.