Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell assisteix a l'obertura de l'any acadèmic a la UIB

El president del Consell assisteix a l'obertura de l'any acadèmic a la UIB

(08/09/2017)

Miquel Ensenyat, acompanyat pels vicepresidents Francesc Miralles i Jesús Jurado, han volgut amb la seva presència mostrar els seu reconeixement a la institució universitària per la seva contribució en tant en l’àmbit educatiu com científic

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha acudit avui a l’obertura del curs acadèmic de la Universitat de les Illes Balears que se celebrat avui a la Sala Magna de la UIB. Ensenyat, acompanyat pels vicepresidents Francesc Miralles i Jesús Jurado, han volgut amb la seva presència mostrar els seu reconeixement a la institució universitària per la seva contribució en tant en  l’àmbit educatiu com científic.

De fet, la llicó inaugural de l’any acadèmic a càrrec de la doctora Alícia Sintes (Les noves missatgeres de l’univers) ha estat una reivindicación de la feina feta pel  Grup de Relativitat i Gravitació (GRG) de la UIB:  l'únic grup de recerca a Espanya que ha participat en les tres deteccions d'ones gravitacionals a través de la Col·laboració Científica LIGO i GEO. 

Miquel Ensenyat ha destacat les bobnes relacions entre les dues institucions. De fet, aquesta mateixa setmana, la UIB i el Consell han représ els contactes després de la reeleció del rector Llorenç Huguet.