Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca assisteix a l’homenatge al poeta Damià Huguet

El president del Consell de Mallorca assisteix a l’homenatge al poeta Damià Huguet

(12/08/2016)

L’acte va ser organitzat per la delegació de l’Obra Cultural Balear de Campos i consistí en un espectacle d’interpretació i música sobre textos del poeta campaner

El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat i el director insular de Cultura Rafel M. Creus assistiren el passat dimarts a l’acte Damià Huguet, vint anys després. 50 veus campeneres el reciten i l’interpreten. L’esdeveniment serví per homenajar el poeta campaner mort l’any 1996 als cinquanta anys. Huguet, a part de la seva vessant literària, també cultivà altres àmbits de la cultura com la pintura, el cinema o el periodisme.

 

Miquel Ensenyat intervení durant la presentació de l’acte afirmant que “les institucions públiques, com el Consell de Mallorca, tenim la responsabilitat donar a conèixer i participar en els homenatges dels nostres referents culturals, com en el cas de Damià Huguet”. El president del Consell també assegurà que “reconèixer la seva figura i seguir llegint la seva obra. Aquest serà, sens dubte, la millor manera d’homenatjar Damià Huguet de manera permanent”.

 

L’acte, organitzat per la delegació a Campos de l’Obra Cultural Balear, va se precedit també de per la intervenció de la presidenta de l’entitat Antònia Sitjar i pel batle de Campos Sebastià Sagreras.

 

A continuació, cinquanta veus campaneres interpretaren i recitaren textos de Damià Huguet. L’espectacle també s’acompanyà amb actuacions musicals i la instervenció de l’actor Pep Tosar i la coral Quatre de Cor.