Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca assisteix a Raixa a la presentació de l’associació Tramuntana XXI

El president del Consell de Mallorca assisteix a Raixa a la presentació de l’associació Tramuntana XXI

(23/09/2016)

L’acte, que ha comptat amb la participació de més de 200 persones, ha servit per presentar l’associació no lucrativa que neix per treballar en favor de la Serra de Tramuntana des del coneixement i el consens.

El president de Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat pel vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha assistit avui a la finca de Raixa, a Bunyola, a la presentació de l’associació Tramuntana XXI.

 

L’acte, que ha comptat amb més de 200 persones assistents, ha servit per presentar en societat la nova associació no lucrativa que neix per treballar en favor de la Serra de Tramuntana des del coneixement i el consens.

 

El president de la nova associació mediambiental, Antoni Martínez, ha apuntat que des de Tramuntana XXI impulsaran iniciatives en favor de la conservació del patrimoni natural i sociocultural de la Serra de Tramuntana, al mateix temps que promouran el coneixement de la realitat actual i la seva història, en totes les seves dimensions.

 

A l’acte també hi ha assistit el batle de Bunyola, Andreu Bujosa, el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, així com també els batles i batlesses d’Esporles, Deià, Valldemossa i Puigpunyent.