Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca es reuneix amb representants de Càritas

El president del Consell de Mallorca es reuneix amb representants de Càritas

(14/09/2015)

L'associació i el president del Consell mantenen una primera presa de contacte per valorar les possibles actuacions conjuntes entre Càritas i la corporació insular.


El president del Consell de Mallorca s'ha reunit avui amb representants de Càritas. Al costat d'Ensenyat estaven presents la consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver i la consellera electa Apol·lònia Miralles, presidenta i vicepresidenta de l'Institut Mallorquí d’Afers Socials, respectivament.

 

Per part de l'associació varen acudir la directora de la mateixa, Margalida Riutort, el secretari de Càritas, Joan Frances Planas i l'administradora, Sebastiana Santmartí. En aquesta primera presa de contacte es varen abordar diferents problemàtiques. “Estem temptejant els diferents temes en el que el Consell pot ser d'utilitat”, va explicar la directora de Càritas.

 

La idea més important que es va posar damunt la taula és la possibilitat de treball conjunt entre el Consell i l'associació, que ja té un contracte de serveis amb l'IMAS. La importància radica en què Càritas no només treballa amb el Consell, també té establerts convenis amb municipis. En aquest cas, la corporació insular podria facilitar el treball per la implantació que té a l'illa.


Per la seva banda, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, remarcà la importància dels serveis socials, ja que és una de les competències bàsiques que avui en dia exerceix el govern insular. “Devem realitzar un esforç per millorar els mecanismes de col·laboració entre la institució i el teixit associatiu. I no em refereixo només al consell, també hauríem d'incloure als ajuntaments i al govern”, va explicar Ensenyat, que va oferir els serveis i les instal·lacions de l'IMAS per realitzar un treball conjunt