Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha visitat avui al mercadet nadalenc d'Es Refugi

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha visitat avui al mercadet nadalenc d'Es Refugi

(18/12/2015)

Es tracta d'un mercadet solidari que ofereix diferents productes que abasten l'artesania i la roba o els llibres. Els doblers que s'acapten es destinen a fins solidaris.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha visitat avui al mercadet nadalenc d'Es Refugi, un espai que s'organitza per Nadal i que ja és tradició en aquesta època de l'any. Enguany celebra la XXV edició al Centre Cultural la Misericòrdia, dependent del Consell de Mallorca. D'aquesta manera, la institució insular, amb la cessió de l'espai, opta clarament per una política d'ajudar les entitats sense ànim de lucre. "És important que entre tots puguem ajudar-nos. És una iniciativa que ja té un quart de segle d'història i la implicació social de la qual resulta admirable", ha explicat Ensenyat. 

El mercadet és una manera solidària de fer les compres típiques d'aquestes dates i al mateix temps d'ajudar les persones desvalgudes, perquè s'hi poden trobar tot tipus de productes, des de mobles i objectes d'artesania fins a roba i llibres. També hi ha un servei de bar-restaurant i s'hi farà una tómbola. El mercat romandrà obert els dies 17,18 i 19 d'aquest mes.

Els doblers que s'aconsegueixin es destinaran a Es Refugi, entitat que s'encarrega de gestionar els centres d'acollida de Ca l'Ardiaca i el menjador social de la barriada del Camp Redó.