Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca viatja a Madrid per a reclamar el finançament pertinent per a les curses de Trot

El president del Consell de Mallorca viatja a Madrid per a reclamar el finançament pertinent per a les curses de Trot

(15/09/2015)

Avui dia 15 de setembre a les 16h, el president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat, juntament amb el vicepresident segon i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el president de l’IEHM (Institut de l'Esport Hípic de Mallorca) Jaume A. Ramis, viatjaran a Madrid per reunir-se amb la presidenta de la "Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado" Inmaculada García.

Avui dia 15 de setembre a les 16h, el president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat, juntament amb el vicepresident segon i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el president de l’IEHM Jaume A. Ramis, viatjaran a Madrid per reunir-se amb la presidenta de la "Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado", Inmaculada García, una vegada celebrada el passat dimecres dia 9, l’assemblea de la "Asociación de Hipódromos de España".
El principal objectiu d’aquesta reunió és aconseguir que les curses de trot que serveixen com a suport de les apostes hípiques de S.E.L.A.E. (actualment quintuple plus i lototurf), tenguin un finançament just d’acord amb el nivell que té el trot balear, tant proporcionalment, com en nombres absoluts, dins les curses de cavalls que es duen a terme a l’estat espanyol.