Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca visita l’empresa Sampol

El president del Consell de Mallorca visita l’empresa Sampol

(20/05/2016)

Miquel Ensenyat i Mercedes Garrido han estat rebuts pel president del grup Gabriel Sampol a les oficines del polígon de Son Castelló de Palma

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat de la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, han visitat aquest de matí les oficines de l'empresa Sampol al polígon de Son Castelló de Palma. El president de la companyia, Gabriel Sampol, juntament amb la consellera delegada, Carmen Sampol, i el director de Contractació, Fernando Sampol, els han rebut i guiat a través de les seves instal·lacions, des d'on coordinen projectes d'enginyeria a tot el món i un equip de més de 100 enginyers.

 

Durant la visita a les oficines de Sampol, Ensenyat i Garrido han tingut l'oportunitat de conèixer els projectes més innovadors de Sampol en les seves tres unitats de negoci: energia, comunicacions i instal·lacions. L'empresa participa en projectes ferroviaris, aeroportuaris i de generació d'energia amb tecnologia d'última generació en diferents països.

 

El president Ensenyat i la conselleria Garrido s'han interessat especialment pels projectes internacionals de l'empresa i la seva possible aplicació a la realitat de Mallorca.

 

Sampol és una de les empreses pioneres en la indústria mallorquina que ha continuat sent capdavantera en el sector a través del temps. Amb més de 80 anys d'experiència, actualment exporta coneixement a Mèxic i altres països d'Amèrica Llatina