Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca visita les instal·lacions de TIRME i MAC Insular

El president del Consell de Mallorca visita les instal·lacions de TIRME i MAC Insular

(20/11/2015)

Miquel Ensenyat ha volgut conèixer de primera mà com es fa feina a les seves instal·lacions, així com també els seus responsables i treballadors.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha visitat avui dematí les instal·lacions de l’empresa TIRME i de MAC Insular amb l’objectiu de conèixer de primera mà el funcionament de la seva planta de reciclatge, així com també els professionals hi fan feina.

 

Ensenyat, ha aprofitat per parlat amb els treballadors de l’empresa, així com també amb els seu responsables per tal de treballar de manera conjunta a l’hora de gestionar els residus de Mallorca, dels quals el Consell n’és l’administració competent.

 

El president del Consell ha traslladat als treballador i responsables de TIRME la voluntat de potenciar la recollida selectiva a Mallorca. En aquest sentit, Ensenyat ha assegurat que el Consell de Mallorca i TIRME posaran en marxa companyes de sensibilització de manera conjunta. Aquestes campanyes estaran enfocades a conscienciar a la població de la nostra illa sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar els residus que es generen diàriament i on la reeducació tindrà un paper molt important.

 

Miquel Ensenyat ha visitat també les instal·lacions de MAC Insular amb el mateix objectiu de conèixer la feina que s'hi duu a terme i els i les professionals que la desenvolupen.