Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell felicita el Nadal al personal i als usuaris de ca l'Ardiaca i Can Gazà

El president del Consell felicita el Nadal al personal i als usuaris de ca l'Ardiaca i Can Gazà

(23/12/2015)

Miquel Ensenyat, juntament amb la consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver, han volgut visitar aquests centres d'inserció en unes dates tan especials.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, juntament amb la consellera de Benestar i Drets Socials del Consell i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha volgut felicitar avui als usuaris i al personal dels centre d'inserció social de ca l'Ardiaca, gestionat per l'IMAS, i Can Gazà.

 

Durant les dues visites, Ensenyat i Puigserver han estat acompanyats per la vicepresidenta de l'IMAS, Apolònia Miralles; la directora de l'àrea d'inclusió social de l'IMAS, Caterina Mas; el cap de la secció d'inserció social de l'IMAS, Sebastià Cerdà, així com pels responsables dels respectius centres.

 

El president del Consell ha agrait als treballadors la seva tasca i seu esforç, especialment per treballar en dates tan especials. Igualment, ha volgut felicitar aquestes festes als usuaris del centre, als quals ha assegurat que des del Consell s'està treballant per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables, i els ha fet entrega d'un torró artesà per a cada un d'ells.