Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell presenta el llibre “Un amigo en el bolsillo” juntament amb l’associació ARKA

El president del Consell presenta el llibre “Un amigo en el bolsillo” juntament amb l’associació ARKA

(21/04/2016)

L’acte ha tengut lloc a la Sala de Plens del Consell de Mallorca on han intervingut Miquel Ensenyat i diversos representants de l’associació de nins amb paràlisis cerebral

El president Miquel Ensenyat i la consellera del Departament de Medi Ambient Sandra Espeja han assistit a la presentació del llibre “Una amigo en el bolsillo” que ha editat l’associació de dins amb paràlisi cerebral ARKA.

 

L’editora del conte Bartomeua Oliver ha explicat que comprar el llibre editat pel segell solidari Rara Avis sevirà perquè ARKA pugui seguir treballant amb els nins amb paràlisi cerebral. 

 

També ha intervingut Xisca Estrany, en nom de la entitat col·laboradora Aloha, que ha expressat la cura amb la qual s’havia escrit i il·lustrat el llibre.

 

La presidenta d’Arka Taps Solidaris Antònia Oliver ha explicat que els objectius de l’associació són millorar la qualitat de vida dels nina amb paràlisi cerebral. També ha agraït al president del Consell les mostres de suport i ha dit que esperen aconseguir els fons desitjats per poder comprar una màquina rehabilitadora .

 

Ha tancat l’acte Miquel Ensenyat que ha expressat la satisfacció d’albergar a la seu del Consell de Mallorca una presentació del llibre solidari editat per ARKA. El president del Consell ha demanat implicació de tota la societat mallorquina en les causes solidàries per acompanyar les famílies dels nins que lluiten cada dia per superar-se. Ha acabat la seva intervenció amb la cita de Jorge Bucay “Els contes són per adormir els infants però per mantenir desperts els adults”.

 

Les presentacions del llibre “Un amigo en el bolsillo” continuaran divendres 22 a l’Ajuntament d’Inca i dissabte 23 ala Diada de Sant Jordi a Palma. Aviat se’n farà una edició en català.