Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell rep en audiència a Tinita Pocoví, campiona d'Europa d'aprenents de trot

El president del Consell rep en audiència a Tinita Pocoví, campiona d'Europa d'aprenents de trot

(10/06/2016)

La menadora mallorquina de 21 anys es proclamà campiona d'Europa de la categoria d'aprenent el passat dissabte a l'hipòdrom de Tongeres, a Bèlgica.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Jaume A.Ramis, el director general d'Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons, i el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, ha rebut avui en audiència a Tinita Pocoví, la menadora mallorquina de 21 anys que el passat cap de setmana es proclamà campiona d'Europa de la categoria d'aprenents.

 

El campionat, disputat a l'hipòdrom de Tongeres, a Bèlgica, alçà a Pocoví com a la sisena menadora de la nostra comunitat que es fa amb el títol continental. En aquest sentit, el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha manifestat que “el títol europeu de Tinita Pocoví és una mostra més de l'alt nivell del trot a la nostra illa i al nostre país. El trot de Mallorca està al nivell de França, Bèlgica o Dinamarca i les victòries arreu d'Europa dels nostres menadors i menadores així ho demostren”.

 

Durant l'acte, els responsables polítics del Consell de Mallorca i de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca han fet entrega d'un quadre a la campiona d'Europa d'aprenents, Tinita Pocoví.