Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell rep en audiència al bomber Miquel Ensenyat Morey, guanyador de l’Ironman de Lanzarote

El president del Consell rep en audiència al bomber Miquel Ensenyat Morey, guanyador de l’Ironman de Lanzarote

(26/05/2016)

El bomber del parc d'Alcúdia finalitzà en primera posició, amb un temps de 9:29:19 hores, en la categoria M 40-44 de la prova disputada el passat 21 de maig.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i la directora insular d’Emergències, Paola van Gent, han rebut avui en audiència a Miquel Ensenyat Morey, membre dels Bombers de Mallorca que el passat 21 de maig s’adjudicà la victòria de l’Ironman de Lanzarote amb un temps de 9 hores 29 minuts i 19 segons en la categoria M 40-44, a tan sols un minut del rècord de la seva categoria.

 

Ensenyat finalitzà en setzena posició de la classificació general de la cursa a la qual hi participaren un total de 1.888 atletes, 350 d’ells a la categoria M 40-44. Amb aquesta victòria, Ensenyat ha obtingut l’accés directe a la prova de triatló més important del món del triatló, el Campionat del Món de Hawaii, competició a la qual ja ha participat en una acasió.

 

L'Ironman consisteix en una nedada de 2,4 milles (3,86 quilòmetres), una carrera de ciclisme de 112 milles (180,25 quilòmetres) i una marató de 26,2 milles (42,2 quilòmetres), corregudes en aquest ordre i sense pausa.