Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell rep en audiència l’associació Arka taps solidaris

El president del Consell rep en audiència l’associació Arka taps solidaris

(20/10/2015)

El president del Consell de Mallorca s’ha reunit avui amb l’associació Arka taps solidaris per a nins amb paràlisi cerebral. L’ONG du a terme diferents activitats per recaptar fons per als més petits amb aquesta malaltia.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha rebut avui en audiència Arka taps solidaris, una associació que recapta fons per als nins amb paràlisi cerebral. Han acudit a la seu de Palau Reial la seva presidenta, Antònia Balaguer, i la tresorera de l’entitat, Francisca Estrany. L’ONG en aquests moments recapta fons per comprar una màquina de fisioteràpia per enfortir els músculs dels nins i que té un preu de 46.440 euros.


«Tenim convenis amb Deixalles o Eroski i centres escolars com l’Aina Moll, perquè la gent pugui deixar-hi els taps. A nosaltres ens donen 90 euros per cada tona de taps de botelles o de pots de plàstic», ha explicat Estrany.


L’entitat també fa diverses accions per recaptar fons, com la festa del proper 31 d’octubre amb la col·laboració del Consell de Mallorca, el qual cedeix l’espai del jardí de la Misericòrdia. Durant la festa hi haurà un concurs de disfresses de Halloween i es faran tallers gratuïts, però amb la possibilitat de col·laborar amb un donatiu. L’associació també disposa d’una pàgina de microdonacions d’1 euro a Teaming.