Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell visita les instal·lacions de la Fundació Natzaret

El president del Consell visita les instal·lacions de la Fundació Natzaret

(11/09/2018)

Miquel Ensenyat, acompanyat de la vicepresidenta de l'IMAS, Caterina Mas ha volgut conèixer l'espai i el funcionament d'aquesta entitat que treballa amb menors

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat de la vicepresidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Caterina Mas, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la Fundació Natzaret de Palma. A la visita han estat acompanyats pel gerent de l'entitat, Guillem Cladera i altres responsables de la Fundació.

La Fundació Natzaret és una entitat que treballa, des de fa 90 anys, atenent menors en situació de vulnerabilitat. Després de fer un recorregut per les instal·lacions que l'entitat té a Palma, Ensenyat i Mas s'han reunit amb els responsables de la fundació, amb la que l'IMAS té places concertades per a l'atenció de menors en situació de desprotecció. Cladera ha explicat al president el funcionament de la seva entitat i els diferents programes que duen a terme en matèria d'atenció residencial per a menors en situació de risc.