Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president Miquel Ensenyat es reuneix amb membres de la Plataforma Volem Via Verda

El president Miquel Ensenyat es reuneix amb membres de la Plataforma Volem Via Verda

(18/01/2016)

El col·lectiu reivindica la recuperació, per a bicicletes i vianants, de l’antic traçat del tramvia d’Alaró, el qual uneix el casc urbà amb l’actual estació de tren, un recorregut de 2,2 quilòmetres.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha reunit avui amb membres de la Plataforma Volem Via Verda, un col·lectiu que reivindica la recuperació per a vianants i bicicletes de l’antic recorregut del tramvia d’Alaró que uneix el casc urbà amb l’actual estació de tren. Es tracta d’un traçat de 2,2 quilòmetres, el qual està lligat a l’època més industrial del municipi del Raiguer.

 

A la reunió, a la qual també hi ha assistit la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, els representants de la Plataforma Volem Via Verda han exposat el seu projecte als gestors del Consell de Mallorca, els quals han recollit les seves peticions per tal d’estudiar-les.

 

El batle de Consell, Andreu Isern, la batlessa d’Alaró, Aina Munar, i el regidor d’Urbanisme, Promoció Econòmica i Fires del consistori alaroner, Guillem Balboa, han acompanyat als representants de la plataforma mediambiental, la qual afegeix a les seves reivindicacions la posada en valor del patrimoni cultural i històric lligat al tramvia d’Alaró.

 

Per part de la Plataforma Volem Via Verda, han assistit a la trobada Paz Francés, Lola Gómez, Margalida Rosselló, Leo Baldovino i Francesc Coll.