Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Servei de Normalització Lingüística publica la guia 20C Criteris de redacció web

El Servei de Normalització Lingüística publica la guia 20C Criteris de redacció web

(28/03/2019)

La Direcció Insular de Política Lingüística treu en format digital una guia amb vint criteris per publicar al web institucional i que és accessible a tota la ciutadania.

20C Criteris de redacció web és una guia breu i senzilla amb vint indicacions clares per aconseguir que la qualitat final dels textos que es publiquen al web institucional sigui millor. Aquest document neix amb la intenció de ser una eina per crear continguts web amb estàndards de qualitat, independentment que el Servei de Normalització en faci la revisió. El document és accessible a tota la ciutadania al web del Consell de Mallorca <https://www.conselldemallorca.cat/>.

 

 

20C Criteris de redacció web té dos grans objectius:

 

El primer objectiu és sensibilitzar les persones que redacten continguts en format web sobre la importància que els textos estiguin ben escrits.

El segon objectiu és oferir de manera sintètica vint criteris per poder redactar textos amb qualitat.

El Servei de Normalització Lingüística ha cregut necessari preparar aquesta eina després d’analitzar errades i incoherències que es repeteixen en aquest tipus de publicacions a la xarxa. Ara, amb aquesta guia, les persones que redacten al web institucional, i la ciutadania en general, tenen a mà unes recomanacions essencials i breus a tenir en compte abans de publicar un text web.