Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal convoca una audició per a solistes de “Macbeth”

El Teatre Principal convoca una audició per a solistes de “Macbeth”

(07/11/2016)

El Teatre Principal de Palma ha convocat audicions públiques per a cantants lírics locals per al pròxim dijous dia 17 de novembre per a la producció de Macbeth de G. Verdi, que es representarà els dies 5, 8, 10 i 12 de març, dins la XXXI Temporada d’Òpera.

Els papers a seleccionar són el de Malcom, per a tenor; dama de Lady Macbeth, per a mezzosoprano; doctor, per a baix; i servent, herald i sicari, per a baix.

El mestre correpetidor el fixarà el Teatre Principal de Palma. A més, es demanarà als aspirants que preparin dues àries de repertori líric adequades a la seva tessitura.

 

Els artistes interessats han d’adreçar-se per correu electrònic a artist@teatreprincipal.com, abans del dijous 10 de novembre de 2016 i han d’enviar còpia del seu CV artístic actualitzat i indicar quines peces addicionals voldran cantar. Tot seguit, el Teatre Principal de Palma, informarà privadament als aspirants l’hora de citació.

 

La partitura que es treballarà és la Ricordi, edició tradicional, París 1865.

Les audicions comptaran amb la presència del director musical de la producció, Andrés Salado, i del director del teatre, Carlos Forteza.

El mateix dia, Salado i Forteza seleccionaran tres cantaires del Cor del Teatre Principal per a altres tres papers solistes.