Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal edita un llibre amb les produccions d’obres de text d’aquesta temporada

El Teatre Principal edita un llibre amb les produccions d’obres de text d’aquesta temporada

(22/04/2021)

Per celebrar Sant Jordi, amb la compra d’entrades dia 23 s’obsequiarà amb un llibre de teatre.

El Teatre Principal ha editat el llibre Biblioteca Principal. Teatre contemporani de les Illes Balears, un volum que recull el text de les obres de teatre de les produccions i coproduccions pròpies de la temporada 2020/2021. Aquest volum es presentarà  divendres 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, en un acte que tendrà lloc a la Sala de Tertúlies del Teatre Principal a les 11 hores.

Amb aquest primer volum, la «Biblioteca Principal» comença a caminar amb l’objectiu d’anar substituint la que fins ara es coneixia com a «Col·lecció Teatre Principal de Texts dramàtics».

Coeditat amb l’editorial Òrbita, Biblioteca Principal. Teatre contemporani de les Illes Balears reuneix en aquest volum Antígones 2077, d’Aina de Cos; El combat del segle, de Denise Duncan; Jutipiris, de Manel I. Serrano; Kelly, de Rafel Gallego; Nua, d’Ann Perelló i Andrea Ros; Reines de Shakespeare, de Pau Carrió i Llucià; La revolució de les coses petites, de Jaume Miró; i Souvenir, de Miquel Mas Fiol i Joan Fullana. La coberta del volum és una il·lustració de Flavia Gargiulo.

Aquest llibre, que està a disposició del públic a les llibreries Illes, i a les de terres de parla catalana, també es podrà adquirir al Teatre Principal.

A més, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, tots els espectadors que dia 23 d’abril comprin a taquilla entrades per a qualsevol espectacle del Teatre Principal rebran de regal un llibre de la «Col·lecció Teatre Principal de Texts dramàtics» i, a més, un punt llibre dissenyat especialment per la Diada.