Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal organitza un taller escènic adreçat a joves, impartit per Vicka Duran

El Teatre Principal organitza un taller escènic adreçat a joves, impartit per Vicka Duran

(22/05/2017)

El Teatre Principal de Palma ha organitzat el taller Atenció! Laboratori socioemocional d’arts escèniques, una activitat adreçada primordialment al joves d’entre 13 i 20 anys i que es durà a terme fins el proper mes de d’agost.

Aquest taller serà impartit per l’actriu, directora i autora teatral Vicka Duran, que assegura que Atenció! Laboratori socioemocional d’arts escèniques “neix de la necessitat d’establir un vincle emocional i cultural dins d’un dels sectors més poc presents, ara per ara, en el món de les arts escèniques: els joves”. Es tracta, en definitiva, d’un taller d’introducció a les arts escèniques amb el qual els joves participants mantindran el primer contacte amb el món teatral.

 

Està previst que el taller es desplegui en diversos espais de Palma i de Mallorca al llarg dels mesos de maig, juny, juliol i agost. Les sessions del taller estaran dividides en tres grans blocs. El primer, El món teatral, tractarà les nocions bàsiques per entendre el llenguatge teatral: el cos, la veu, el moviment... El segon, La societat, vol despertar l’esperit crític dels participants posant en comú temes d’actualitat com la corrupció política o la violència de gènere. Finalment, el tercer bloc parla sobre els especialistes i les diferents professions que hi ha al darrera del fet teatral: el productor, l’escenògraf, el dissenyador de vestuari, il·luminador, etc.

 

Cal destacar la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, que participa activament en aquest projecte, i que, a més, ha aportat les instal·lacions del Caixaforum (Plaça Weyler, 3, Palma), on es faran les primeres sessions dels tallers.

 

Els interessats en participar en aquesta activitat han de remetre un correu electrònic a comunicacio@teatreprincipal.com on, a més de les seves dades (nom i llinatges, adreça, edat, adreça postal, etc.) han d’afegir una carta de motivació,  és a dir, un breu text explicant el perquè els interessa fer aquest taller i el que esperen d’ell. El cost del taller és de 10 euros.