Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El túnel de Sóller romandrà tancat en sentit Sóller, del 22 al 27 de setembre, per tasques de manteniment

El túnel de Sóller romandrà tancat en sentit Sóller, del 22 al 27 de setembre, per tasques de manteniment

(20/09/2019)

El túnel de Sóller es tancarà les nits del 22 al 26 i la matinada del 27 de setembre, concretament, entre les 23 hores i fins a les 6 hores del matí. D’aquesta manera, la carretera de Sóller (Ma-11) romandrà tancada al trànsit entre el quilòmetre 17 i el 28, només en sentit Sóller. En sentit Palma romandrà obert. Els vehicles afectats hauran de dirigir-se a la carretera del coll de Sóller (Ma-11A).

L’objectiu d’aquesta actuació és dur-hi a terme les tasques de manteniment que s’hi fan amb periodicitat, a més de la instal·lació d’un sistema d’hidrants contra incendis.

Les actuacions de millora del túnel varen començar a mitjan juny. Aquestes se centren, d’una banda, en la instal·lació de grups electrògens per alimentar el sistema de ventilació en cas d’emergència i, de l’altra, en l’arranjament d’una xarxa d’hidrants contra incendis en els tres quilòmetres que comprèn tot el recorregut.  

La finalitat de les obres és adaptar el túnel al Reial decret de requeriments mínims de seguretat dins els túnels de carreteres. Està previst que aquesta darrera fase estigui enllestida per complet a mitjan octubre.