Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El vicepresident de l'IMAS assisteix a la inauguració del XII Congrés de Famílies AMADIBA

El vicepresident de l'IMAS assisteix a la inauguració del XII Congrés de Famílies AMADIBA

(19/11/2015)

Javier de Juan ha lloat la tasca d'aquesta associació amb la que l'IMAS té 229 places concertades.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, ha assistit avui horabaixa a l'acte inaugural del XII Congrés de Famílies de Persones amb Discapacitat AMADIBA, que ha tengut lloc a l'Hotel Palas Atenea de Palma. Juntament amb De Juan, han inaugurat la trobada la consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern, Fina Santiago; el batle de Palma, José Hila i la presidenta d'AMADIBA, Elvira Jiménez.

 

De Juan ha lloat la tasca que duu a terme aquesta associació, centrada en donar resposta a les necessitats de les famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual. Així mateix, el vicepresident de l'IMAS ha destacat la importància d'un congrés d'aquestes característiques en el que es dóna veu i a les famílies i  es crea un espai de reflexió per a què les famílies puguin  posar en comú les seves experiències.

 

Aquest XIIè congrés, que té lloc avui i demà, es centra enguany en el lema “Tenc molt per compartir: el meu fill té discapacitat” i a més de la participació de les famílies, compta també amb la intervenció de professionals i tècnics especialitzats en el col·lectiu de persones amb discapacitat.

 

Actualment l'IMAS té concertades amb AMADIBA un total de 229 places, de les quals 199 estan associades a l'àrea de Persones amb Discapacitat, mentre que les 30 restants s'inclouen dins l'àrea de Menors.

 

Juntament amb De Juan, han assistit a la inauguració del congrés per part de l'IMAS, la consellera electa Apol·lònia Miralles, el director insular de Persones amb Discapacitat, José Manuel Portalo, i la directora insular de Menors, Beatriz Morales.