Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El vicepresident de l'IMAS assisteix a la jornada de portes obertes del nou local de Predif

El vicepresident de l'IMAS assisteix a la jornada de portes obertes del nou local de Predif

(29/01/2016)

Javier de Juan ha visitat les noves instal·lacions d'aquesta Federació de Persones amb Discapacitat Física o Físico-psíquica.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, ha assistit avui dematí a la jornada de portes obertes del nou local de la Federació de Persones amb Discapacitat Física o Físico-psíquica (Predif-IB), ubicat ara al carrer Fratin, de Palma.

 

Durant la seva visita, Javier de Juan ha estat acompanyat pels responsables de Predif, Nicolas Terrassa i Maties Bosch, que li han mostrat les noves instal•lacions, així com els tallers que s'hi duran a terme, i li han explicat la seva intenció de donar un impuls a tasques de foment de l'accessibilitat i de formació i inserció laboral.

 

El vicepresident Javier de Juan els ha donat l'enhorabona per les noves instal·lacions, a la vegada que els agraïa la seva tasca en favor de les persones que pateixen qualque tipus de discapacitat física. En aquest sentit, cal recordar que Predif-IB engloba les entitats d'Aspaym, Abdem i Rehacer, entitats amb qui l'IMAS té un total de 40 places concertades.