Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El vicepresident Miralles entrega a Fabián Cancellara el Trofeu Serra de Tramuntana de la XXV Challenge Mallorca

El vicepresident Miralles entrega a Fabián Cancellara el Trofeu Serra de Tramuntana de la XXV Challenge Mallorca

(30/01/2016)

El Consell de Mallorca patrocina el Trofeu Serra de Tramuntana (Sóller-Deià) a través del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial. Aquest diumenge, serà el torn de la II Challenge Escolar de Ciclisme, al Passeig Marítim de Palma, que coincideix amb la darrera etapa de la Challenge Mallorca.

La gran cita del ciclisme professional, la XXV Challenge Mallorca, ha celebrat avui la seva tercera etapa amb el Trofeu Serra de Tramuntana, que ha transcorregut entre el Port de Sóller i Deià.

 

Després de 143,9 km, el primer a travessar la línia de meta ha estat Fabián Cancellara (Trek), seguit de Michal Kwiatkowski (Sky), en segon lloc, mentre que Tiesj Benoot (Lotto-Soudal) ha completat el pòdium. Adrià Moreno ha guanyat la General Combinada i el jove Enric Mas, que debuta a la Challenge, ha guanyat a Deià el premi al millor balear de l'etapa, arribant a la meta amb el grup principal.

 

El vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha fet entrega, juntament am la batlessa de Deià, Magdalena López, del Trofeu Serra de Tramuntana a Fabián Cancellara. Miralles també ha lliurat el trofeu de la General Combinada a Adrià Moreno.

 

La participació del Consell de Mallorca dins aquesta XXV Challenge Mallorca se completa aquest diumenge, a partir de les 11:00 hores amb la II Challenge Escolar de Ciclisme, que se celebrarà en circuit urbà en el Passeig Marítim. Una prova patrocinada des de la Direcció Insular d'Esports del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. El vicepresident i conseller d'Esports, Francesc Miralles, assistirà al tall de cinta i també a la posterior entrega de trofeus a infants i joves d'entre 6 i 16 anys que disputaran aquest trofeu.