Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El vicepresident Miralles rep la convidada dels vermedors i vermedores a la 54 Festa des Vermar

El vicepresident Miralles rep la convidada dels vermedors i vermedores a la 54 Festa des Vermar

(17/09/2018)

Complint amb la tradicional convidada, aquest matí el vicepresident primer, Francesc Miralles ha rebut a la Sala d'Audiències del Consell de Mallorca els vermadors i vermadores de les Festes des Vermar 2018, acompanyats del batle de Binissalem, Víctor Martí i regidors del consistori.

Durant l'acte el vicepresident i els vermadors i vermadores han intercanviat presents i el batle de Binissalem ha fet entrega de la convidada oficial a la LIV Festa des Vermar que, patrocinada per l'Ajuntament de Binissalem i amb la col·laboració dels vinaters de la vila tindrà lloc el proper 30 de setembre. Una festa que pretèn conservar la tradició que a l'entorn del vermar existeix a Binissalem i a tota la comarca. 

 

En aquest sentit, el vicepresident primer, Francesc Miralles ha agraït la convidada i ha recordat que en la Festa des Vermar "veim com un poble ha sabut preservar una tradició. Parlam de festa, d'alegria, de bulla, de sentiment però al darrera també hi ha una activitat agrícola que ha aplicat tecnologia, coneixement i investigació per garantir-se un futur. I és un bon moment per reivindicar-la i posar-la en valor".