Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca culminen la Setmana de la Prevenció a la Fira del Dijous Bo

Els Bombers de Mallorca culminen la Setmana de la Prevenció a la Fira del Dijous Bo

(19/11/2015)

L’objectiu de les activitats de prevenció d’incendis és ensenyar a la població nocions d’autoprotecció perquè aprengui a reconèixer el risc d’incendi que hi ha en l’entorn.

Avui el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha visitat l’expositor dels bombers al Dijous Bo com a culminació de la Setmana de la Prevenció. És una iniciativa de la Direcció Insular d’Emergències per conscienciar la gent de la necessitat de prevenir incendis.


Les accions que s’han duit a terme s’han centrat en les mesures de prevenció en els locals d’oci i en els centres docents. També s’han fet altres activitats com ara pràctiques d’evacuació al Teatre Municipal de Manacor i simulacres d’incendis a instituts. Juntament amb aquestes demostracions públiques de les mesures de prevenció, s’ha distribuït material divulgatiu de seguretat contra incendis, com els que s’han repartit també avui al Dijous Bo. 


Els Bombers han exposat avui a Inca diferent material, com la roba de feina i vehicles, i a més han fet una petita demostració de com s’ha d’actuar en un incendi domèstic.