Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca extingeixen un incendi al túnel de la planta de compostatge de TIRME

Els Bombers de Mallorca extingeixen un incendi al túnel de la planta de compostatge de TIRME

(09/06/2016)

Un total de 21 efectius dels parcs de Calvià, Sóller i Inca, així com també una dotació dels Bombers de Palma, han participat a les tasques d’extinció.

Els Bombers de Mallorca han extingit aquest matí un incendi al túnel de la planta de compostatge de TIRME, a Bunyola. A les 10.15 hores s’ha donat l’avís a la central de l’112, moment en el qual s’ha activat el pla d’autoprotecció de TIRME i s’ha iniciat l’evacuació i atenció metge a tot el personal de la planta de compostatge afectada per l’incendi, tot i que no s’han produït danys personals.

 

Un total de 21 efectius dels bombers del Consell de Mallorca dels parcs d’Inca, Calvià i Sóller, així com també una dotació dels Bombers de Palma, han participat a les tasques d’extinció de l’incendi, que qual s’ha declarat extingit a les 12.30 hores, tot i que encara s’hi continuen fent tasques de prevenció.

 

Des de TIRME s’ha obert una investigació amb l’objectiu de valorar els danys de la planta de compostatge afectada per l’incendi, així com també per tal d’esbrinar les seves causes.

 

La conseller de Medi Ambient, Sandra Espeja, la dircetora insular de Residus, Catalina Maria Canals, i la directora insular d’Emergències, Paola van Gent, s’ha desplaçat fins a les instal·lacions de TIRME per tal d’interessar-se per les tasques d’extinció de l’incendi.