Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca extingeixen un incendi provocat per un braser elèctric a una vivenda d’Inca

Els Bombers de Mallorca extingeixen un incendi provocat per un braser elèctric a una vivenda d’Inca

(24/11/2015)

L’incendi s’ha declarat a les 3.15 hores de la matinada del dimarts i, segons el propietari de la vivenda, hauria estat provocat per un braser elèctric.

Els Bombers de Mallorca han extingit aquesta passada matinada a Inca un incendi, declarat a les 3.15 hores, al segon pis d’una finca de vivendes ubicada al carrer Son Net número 70. Segons el seu propietari, l’incendi l’hauria provocat un braser elèctric.

 

Efectius dels bombers del Consell de Mallorca han desallotjat la totalitat de la finca de quatre altures i a la qual hi viuen unes 15 persones. L’incendi declarat ha afectat al dormitori i la saleta de la vivenda del segon pis de la finca.

 

A les tasques d’extinció de l’incenci hi ha participat un total de nou efectius del parc d’Inca dels Bombers de Mallorca. Afortunadament no s’han produït danys personals i tan sols s’ha hagut d’atendre a una persona que ha patit una crisi nerviosa. A les 4.00 de la matinada s’ha donat per extingit l’incendi.

 

Durant aquestes setmanes, des de la Direcció Insular d’Emergències del Consell de Mallorca s’està duent a terme una campanya de prevenció d’incendis domèstics entre les associacions de gent gran de l’illa per tal d’evitar accidents com el que s’ha produït avui vespre a Inca.