Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els campaments d’estiu del Consell de Mallorca a la Victòria han recuperat les xifres de participació de 2019

Els campaments d’estiu del Consell de Mallorca a la Victòria han recuperat les xifres de participació de 2019

(27/07/2021)

La presidenta Catalina Cladera, el conseller Jaume Alzamora i la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, han visitat l’activitat «Lleure a lloure» i n’han fet un balanç positiu

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, han visitat els darrers campaments d’estiu a la Victòria del programa «Lleure a lloure» del Servei Insular de Joventut. Els han acompanyat la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, i el director insular Àlex Segura.

Per tercer any consecutiu, el Servei de Joventut ha signat un conveni amb l’IBJove per organitzar aquests campaments d’estiu a les instal·lacions de la Victòria, amb l’objectiu d’oferir a infants i joves de Mallorca d’entre 9 i 16 anys un espai per desenvolupar activitats d’oci i temps lliure. Enguany, la temàtica escollida per a les activitats ha estat la interculturalitat i la inclusió.

En total, hauran passat per aquesta activitat 640 participants, una xifra que iguala l’aconseguida l’any 2019. L’any passat, 2020, s’hi van inscriure 547 persones, tot i que s’ha de tenir en compte que Mallorca es trobava en plena desescalada després del confinament general per mor de la covid-19.

«Aquesta oferta se suma a la que feim des de l’Acampaesport a la Colònia de Sant Pere i, per tant, arribarem a uns 1.500 infants i joves aquest estiu», ha comentat la presidenta Cladera. «Després de la pandèmia i que el sector del lleure hagi estat un dels més afectats, és una satisfacció poder oferir des del Consell de Mallorca aquesta oferta de lleure adaptada a les circumstàncies. És una contribució a que els joves gaudeixin l’estiu en un entorn immillorable i amb totes les mesures de prevenció». 
Els campaments són de sis pernoctacions (de diumenge a dissabte) i s’han desenvolupat en dos torns setmanals amb 64 participants cada un. 

Tal com ha explicat el conseller Alzamora, «s’estan complint totes les normes i adaptacions a la situació de la covid. Hi ha subgrups, que són bombolla i de 20 persones; la capacitat de les tendes és del 75%; totes les activitats estan adaptades quant a prevenció i la higiene; i el director del campament és el contacte amb Salut en cas que hi hagi alguna qüestió comunicable. A més, des del 12 de juliol es fan tests d’antígens a tots els monitors».

Vídeos

campament