Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els centres de l’IMAS compromesos amb el reciclatge

Els centres de l’IMAS compromesos amb el reciclatge

(10/05/2022)

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient entrega més de 120 contenidors de reciclatge a l’Institut Mallorquí d’Afers Socials.

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i la consellera de Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Sofia Alonso, han visitat el Centre Comarcal de l’IMAS a Manacor per veure en primera persona la instal·lació de poals nous de reciclatge. A la visita també hi han assistit el director insular de Residus, Juan Carrasco, i la vicepresidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, Magdalena Gelabert.

En total s’han entregat 50 contenidors blaus, 50 de grocs i 20 de matèria orgànica. S’han distribuït i instal·lat 21 contenidors per reciclar paper, 20 contenidors d’envasos i 12 poals de matèria orgànica als centres comarcals d’Inca i Manacor; a la Llar de Menors de Puig dels Bous i a altres cinc centres; a la Llar Reina Sofia i a la seu de l’IMAS.

La vicepresidenta Ribot també ha agraït la col·laboració i bona feina de la Direcció Insular de Residus i ha volgut destacar que «amb aquests poals nous volem donar les eines a la gent per que pugui separar bé i d’aquesta forma continuar conscienciant sobre la necessitat de separar bé els residus en origen. És una tasca de tots i totes el fet de continuar donant a conèixer estratègies per reciclar més i millor», ha afegit Ribot.

El director insular de Residus, Juan Carrasco, ha explicat que l’equip que dirigeix «continuarà revisant que totes les instal·lacions del Consell de Mallorca disposin dels poals de colors ben diferenciats per fraccions, per poder millorar la gestió dels residus».

Per la seva banda, la presidenta de l’IMAS, Sofia Alonso, ha indicat que «des de l’IMAS valoram molt positivament iniciatives com aquesta, que facilitin el reciclatge tant dels professionals en el seu lloc de treball, com de les persones que acudeixen a les nostres oficines. Cal que tothom prengui consciència de la necessitat de cuidar el medi ambient, perquè ens hi jugam el futur».