Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els cors del Principal cerquen veus noves

Els cors del Principal cerquen veus noves

(27/08/2019)

Les proves d’ingrés seran els dies 20, 21, 27 i 28 de setembre

Els cors del Teatre Principal cerquen veus noves. Les quatre formacions corals (Petitons, Infantil, Juvenil i el cor titular) han anunciat que les proves d’ingrés es faran els dies 20, 21, 27 i 28 de setembre.

Les proves per ingressar en algun dels tres cors filials, és a dir, Petitons, Infantil o Juvenil, tindran lloc els dissabtes 21 i 28 de setembre, de 10 a 13 hores. No és necessària la inscripció prèvia i cada aspirant farà la prova seguint l’ordre d’arribada al Teatre Principal.

Les proves per entrar al Cor del Teatre Principal, el cor titular, seran els dies 20 i 27 de setembre, de 19 a 21 hores. En aquest cas, sí és necessari fer una inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a ja.fiol@teatreprincipal.com. A més, a www.teatreprincipal.com es poden consultar les partitures per preparar les proves.

Les persones interessades han de dur una fotografia de carnet i, a més, les majors de 18 anys, una fotocòpia del document nacional d’identitat. Les proves tindran lloc a la Sala de Cors del Teatre Principal, que té l’entrada per la costa del Teatre.