Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els cursos d'estimulació cognitiva de l'IMAS arranquen a 50 municipis de Mallorca amb 1.700 persones inscrites

Els cursos d'estimulació cognitiva de l'IMAS arranquen a 50 municipis de Mallorca amb 1.700 persones inscrites

(13/10/2015)

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials ha renovat el llibre per aquest curs amb nous exercicis per estimular la memòria i les habilitats socials de la gent gran.

Un total de 1.700 persones majors de diferents municipis de Mallorca començaran aquesta setmana els cursos d'estimulació cognitiva 2015-2016 organitzats per l'àrea d'Atenció a la Dependència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) en el marc de la seva política de fomentar l'envelliment actiu i prevenir en la mesura del possible el deteriorament cognitiu de les persones majors.

 

Concretament, els tallers comencen aquesta setmana a una cinquantena de municipis de Mallorca, seguint una vegada més amb la política de l'IMAS de descentralitzar aquests serveis i arribar així al major nombre d'usuaris possibles. A  més, s'han dividit els participants en un total de 66 grups per millorar-ne la seva eficàcia.

 

Per aquesta nova edició dels tallers de memòria i d'habilitats socials s'ha renovat una vegada més el llibre que empraran els participants durant el curs, amb exercicis nous que pretenen fer treballar la ment de la gent gran. Igualment, durant les sessions des de l'IMAS es treballa per estimular també les habilitats socials de tots els participants.

 

En aquest sentit, cal recordar que aquests tallers són una eina preventiva que tenen com a objectiu oferir als majors de 60 anys recursos i pràctiques que els ajudaran a millorar la qualitat de vida i prevenir, en la mesura del possible, uan situació de dependència. Els cursos s'iniciaran aquesta setmana i finalitzaran a finals del mes de maig amb la pertinent entrega dels diplomes als participants que hagin realitzat el taller amb èxit.