Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els refugis del Consell de Mallorca tornen a oferir totes les places

Els refugis del Consell de Mallorca tornen a oferir totes les places

(01/10/2021)

La vicepresidenta Ribot destaca que «gràcies a la millora de la situació sanitària, els refugis tornen al 100 % de la seva capacitat»

Amb la reducció de les restriccions a Mallorca els refugis de la xarxa del Consell de Mallorca s’adapten a la nova normalitat i tornen a oferir la capacitat màxima permesa per a cada establiment, i la dels menjadors interiors serà la mateixa que la de cada refugi.

La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha explicat que «gràcies a la millora de la situació sanitària, els refugis tornen al 100 % de la seva capacitat i d’aquesta forma podrem oferir el servei a molta més gent que fa la Ruta de Pedra en Sec o que passa el dia a la muntanya i hi vol quedar a dormir».

«La xarxa de refugis del Consell de Mallorca estan a disposició de tota la ciutadania de Mallorca que vulgui gaudir de la Serra i, a més, ofereixen una experiència a l’abast de totes les butxaques» ha afegit la consellera.

El director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, ha destacat que «la tornada a la normalitat no pot venir en un moment millor, ara que comença la temporada alta d’ocupació dels refugis, gràcies a la Ruta de Pedra en Sec».

A partir d’ara, la capacitat total de la xarxa de refugis del Consell de Mallorca queda de la manera següent: refugi de la Coma d’en Vidal (Estellencs): 22 places; refugi de Muleta (Port de Sóller): 30 places; refugi de Can Boi (Deià): 31 places; refugi de Pont Romà (Pollença): 38 places; refugi de Tossals Verds (Escorca): 42 places, i refugi de Son Amer (Escorca): 52 places.

Més informació
    Informació de tots els refugis 
•    Reserves dels refugis