Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els representants de l’AMIC són rebuts pel president del Consell de Mallorca

Els representants de l’AMIC són rebuts pel president del Consell de Mallorca

(22/03/2016)

L’Associació de Mitjans d’Informació i de Comunicació (AMIC) han presentat a Miquel Ensenyat diversos projectes d’aquesta entitat a Mallorca

El secretari de l’Associació de Mitjans d’Informació i de Comunicació (AMIC) Josep Ritort i el delegat d’aquesta entitat per les Illes Balears Joan Oliver, han estat rebuts pel president del Consell de Mallorca.

 

Els responsables de l’AMIC han presentat l’associació al president de la institució insular fent especial èmfasi en els associats i els projectes que aquesta entitat té a Mallorca. Entre d’altres, l’AMIC té pensat organitzar una segona jornada de periodisme de proximitat 2.0 a Mallorca i un lliurament de premis de la 8è edició del certamen de creació literària Ficcions. A les Illes Balears són 202 els alumnes que enguany participen en aquest concurs que promociona l’escriptura.

 

L’Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació AMIC (abans ACPG) va constituir-se l’any 1997 i va néixer amb la voluntat de ser l’interlocutor del col·lectiu de la premsa gratuïta, en un primer moment, i en les digitals, actualment, amb una voluntat comercial.


L’AMIC actualment integra més de 240 mitjans, dels quals més d’un centenar són capçaleres de premsa gratuïta que tenen una tirada conjunta superior als dos milions i mig d’exemplars, i més d’un centenar són mitjans digitals que conjuntament superen els dos milions i mig d’usuaris únics mensuals.