Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ensenyat es reuneix amb representants de l’Escola de Música i Danses de Mallorca

Ensenyat es reuneix amb representants de l’Escola de Música i Danses de Mallorca

(22/10/2015)

L’entitat va rebre, durant la darrera Diada de Mallorca, la medalla d’Or per la feina de promoció de la cultura popular de les illes.

El president Ensenyat ha rebut avui en audiència el president de l’Escola de Música i Danses de Mallorca, Gabriel Frontera. Aquesta entitat té una trajectòria de més de 40 anys en l’àmbit de la cultura popular recuperant balls i danses típiques de la nostra illa.


Aquesta primera trobada s’emmarca en una presentació per parlar de les possibles col·laboracions de la institució insular. «És una primera presa de contacte; volem presentar-nos protocol·làriament al president del Consell, ja que aquesta és una institució que té amples competències en l’àmbit de la cultura», ha assenyalat Frontera.

Frontera també ha volgut convidar el president Ensenyat al dinar de celebració del 40è aniversari de l’Escola de Música i Danses de Mallorca, que tindrà lloc dia 8 de novembre. Així mateix, ha parlat amb el president del Festival de Danses Folklòriques, que es farà per abril a l’illa.


«Estam molt contents amb el reconeixement a la nostra feina que ens va donar el Consell de Mallorca amb la concessió de la medalla d’Or de la institució. És una empenta per fer encara més feina», explicà Frontera.