Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ensenyat tanca a Manacor la primera jornada de visites als municipis de Mallorca

Ensenyat tanca a Manacor la primera jornada de visites als municipis de Mallorca

(30/09/2015)

El president del Consell ha aprofitat la visita a la capital llevantina per reunir-se amb més de 25 entitats locals de tots els sectors.

Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, ha finalitzat a Manacor la primera jornada de visites als municipis de l’illa, que es duran a terme durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. El president del Consell ha aprofitat la visita a la capital de la comarca de Llevant per reunir-se amb més de 25 entitats locals de tots els sectors.

 

Durant la trobada, Ensenyat, acompanyat del conseller insular de Desenvolupament Local, Joan Font, també s’han reunit amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Manacor. El seu batle, Miquel Oliver, ha agraït la visita i els ha explicat les principals actuacions que el nou equip de govern té pensat dur a terme durant el seu mandat. Oliver i Ensenyat també han intercanviat opinions i visions sobre com veuen l’actual Consell de Mallorca des de Manacor.

 

Durant la trobada, el president Ensenyat ha presentat a les entitats locals assistents, així com també a l’equip de govern de l’ajuntament, la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’, que té com a principal objectiu el de recollir les propostes de totes i tots els mallorquins per tal de fer junts un Consell més proper i més eficient.

 

A més de Miquel Ensenyat i Joan Font, també han assistit a la trobada Jaume Alzamora, director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Joan Manera, director insular de Cooperació Local i Caça, Paola Van Gent, directora insular d’Emergències, Antònia Malagrava, secretària tècnica del Departament de Desenvolupament Local, Catalina Socies, cap de gabinet del President, i Mercè Bujosa, portaveu del grup MÉS per Mallorca.