Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Es constitueix la nova Junta General del Consorci TIC Mallorca

Es constitueix la nova Junta General del Consorci TIC Mallorca

(08/09/2015)

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, serà la presidenta d’aquest òrgan. Després de la Junta General, també s’ha mantingut la primera Junta de Govern del consorci.

La nova Junta General del Consorci TIC Mallorca s’ha constituït aquest matí a les dependències del Consell. Durant la trobada, la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, n’ha estat elegida presidenta, per unanimitat. Palomino ha agraït el suport obtingut i ha manifestat que «volem dotar el consorci del valor real que té i millorar la qualitat del servei, per tot això, necessitam la implicació i col·laboració dels municipis que en formen part».

La consellera ha informat que des del Departament de Modernització i Funció Pública, del qual depèn el consorci, es volen modificar els estatuts per adaptar-los a la Llei 27/2013 de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local. A més, Palomino ha assegurat que s’aprofitarà la modificació dels estatuts per ampliar el nombre mínim de sessions de la Junta General i de la Junta de Govern, perquè es vol «dinamitzar i coordinar les decisions que afectin els pobles consorciats». A partir de la modificació, la Junta General es reunirà dues vegades per any de forma ordinària i la Junta de Govern, quatre vegades. 

Durant la junta, també s’han elegit els membres de la Junta de Govern del Consorci TIC Mallorca. Els elegits són la consellera Carme Palomino, també en qualitat de presidenta; Guillem Balboa, regidor d’Alaró; Joan Ribot Mayol, batle d’Ariany; Magdalena López, batlessa de Deià; Antoni Martí Femenias, regidor de Lloseta; Gaspar Mora, regidor de Porreres; Pablo Pascual, batle de Sant Joan, i Laura Celià, regidora de Sóller.

La Junta de Govern s’ha reunit a continuació per constituir-se. També s’ha cessat l’anterior gerent del Consorci TIC Mallorca i s’ha acceptat la petició de la Mancomunitat de Tramuntana com a nou ens consorciat.  

La Junta General del Consorci TIC Mallorca està formada per representants dels ajuntaments consorciats, de la FELIB, de l’IMAS i de les mancomunitats del Pla i del Raiguer.