Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Escorca, Selva i Campanet ja 'Repensen Mallorca'

Escorca, Selva i Campanet ja 'Repensen Mallorca'

(27/10/2015)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, acompanyat del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha visitat avui els municipis d'Escorca, Selva i Campanet amb l'objectiu de presentar la campanya 'Repensem Mallorca'.

La campanya de participació ciutadana 'Repensem Mallorca' ha continuat avui la seva ruta pels municipis de la Serra de Tramuntana amb la visita del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, als municipis d'Escorca, Selva i Campanet.

 

La primera aturada del dia ha estat al municipi d'Escorca, on els responsables polítics del Consell han estat rebuts per part del seu batle, Antoni Solivellas, qui ha traslladat les principals mancances i problemàtiques que pateix el seu municipi, de les quals ha destacat els problemes de transit que pateixen les carreteres de la Serra, sobretot durant els caps de setmana i festius.

 

A la trobada, celebrada a l'Ajuntament d'Escorca, també hi han assistit alguns veïns del municipi que han fet arribar les seves inquietuds a Ensenyat i Font.

 

La segona aturada ha estat a Selva. El batle del municipi, Joan Rotger, acompanyat de la resta de regidors de la corporació local, ha rebut al president del Consell i al conseller de Desenvolupament Local a la sala de plens del consistori. Allà, Rotger ha manifestat les mancances que pateix a dia d'avui el municipi, entre les quals destaquen la millora de les vies d'accés al poble, i la millora de la carretera Selva-Biniamar. Rotger també ha exposat la necessitat de redactar un Pla Específic de Camins Rurals.

 

A Selva, Ensenyat i Font també s'han reunit amb una vintena d'associacions i entitats locals amb l'objectiu de presentar la campanya de participació ciutadana i convidar-los a participar-hi per tal de fer entre totes i tots una Mallorca millor. Les entitats i associacions assistents a la trobada han exposat les seves necessitats, les quals han estat recollides per part d'Ensenyat i Font amb l'objectiu d'estudiar-les i intentar solucionar-les.

 

La jornada ha finalitzat a Campanet. La batlesa, Magdalena Solivellas, acompanyada per tots els membres de l'equip de govern, ha rebut als responsables del Consell de Mallorca. Solivellas ha exposat alguns temes referents a l'Agència de Disciplina Urbanística, a les carreteres del municipi, i a cultura, concretament a l'arxiu municipal.

 

Finalment, els membres del Consell de Mallorca s'han reunit amb unes 25 associacions locals a les quals han presentat la campanya 'Repensem Mallorca'.

 

A les visites als municipis també hi han assistit el director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, la directora insular d'Emergències, Paola van Gent, la secretària tècnica del Departament de Desenvolupament Local, Antònia Malagrava, la cap de gabinet del president, Catalina Socies, i la consellera electa Mercè Bujosa.