Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Esporles, Banyalbufar i Estellencs ja coneixen la campanya "Repensem Mallorca"

Esporles, Banyalbufar i Estellencs ja coneixen la campanya "Repensem Mallorca"

(13/10/2015)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, s'ha desplaçat fins als municipis amb l'objectiu de presentar la campanya de participació ciutadana, així com també amb el de conèixer els municipis i les seves associacions locals i recollir les seves propostes.

Els municipis d'Esporles, Banyalbufar i Estellencs ja coneixen la campanya de participació ciutadana "Repensem Mallorca". El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat de la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, s'han desplaçat avui fins als municipis de la Serra de Tramuntana per tal de presentar la campanya.

El batle d'Estellencs, Tolo Jover, s'ha reunit amb els responsables polítics del Consell per tal d'exposar les mancances que té a dia d'avui el seu municipi. Ensenyat ha recollit les propostes amb l'objectiu de donar una resposta el més aviat possible i poder així solucionar els problemes exposats per part de Jover.

Per finalitzar la visita a Estellencs, Ensenyat, Espeja i Font s'han reunit amb totes les associacions i entitats locals estellenquines per tal de presentar la campanya de participació ciutadana i conéixer les seves inquietuds i propostes per millorar el Consell així com també el municipi.

La segona aturada del dia ha estat a Banyalbufar. El batle de la localitat, Mateu Ferrà, ha rebut al president i als dos consellers executius del Consell de Mallorca. Després de reunir-se amb ells i amb tota la corporació local, Ensenyat ha tengut una trobada de gairebé una hora amb les entitats i associacions locals de Banyalbufar.

Les visites d'avui han finalitzat a Esporles, localitat on resideix el president Miquel Ensenyat i de la qual ha estat batle durant més de 10 anys. Allà, els polítics del Consell, han estat rebuts per la seva batlessa, Maria Ramon. Durant la visita, Ensenyat també s'ha reunit amb la resta de membres de la corporació local, aíxí com també amb totes les associacions i entitats locals esporlarines.

A les visites a Banyalbufar, Estellencs i Esporles també hi han assisitit el director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, el director insular de medi ambient, Cristian Ruiz, la directora insular d'Emergències, Paola van Gent, el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, la secretària tècnica del Departament de Desenvolupament Local, Antònia Malagrava, i la cap de gabinet del president, Catalina Socies.