Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Esporles, Petra, Sencelles i Escorca implanten el registre únic als seus municipis

Esporles, Petra, Sencelles i Escorca implanten el registre únic als seus municipis

(09/12/2015)

Amb la signatura d’aquest conveni, el Consell de Mallorca pretén fer de la institució insular una administració més propera a la ciutadania.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, han signat avui el conveni de col·laboració per implantar un registre únic d’entrada de documents als ajuntaments d’Esporles, Petra, Sencelles i Escorca. Per part dels municipis signants del conveni hi han assistit Maria Ramon, batlessa d’Esporles, Salvador Femenias, batle de Petra, Miquel Fiol, regidor de l’Ajuntament de Sencelles, i Antoni Solivellas, batle d’Escorca.

 

Amb aquests quatre municipis que han signat el conveni amb el Consell de Mallorca ja són 17 els ajuntaments que disposen d’una finestra única d’entrada de documents al seu municipi. A més d’aquests 17 municipis que ja disposen d’aquesta eina, a dia d’avui són 12 els ajuntaments que també han sol·licitat la implantació d’aquesta finestra única i que estan en tràmits per tal de poder-la posar en marxa el més aviat possible.

 

El conseller Joan Font ha manifestat que “amb la signatura d’aquest conveni el Consell de Mallorca serà més proper a la ciutadania ja que els habitants dels municipis signants no han de desplaçar-se a Palma per realitzar qualsevol tràmit de la institució insular”. Font ha finalitzat assegurant que “el Consell està per facilitar la vida de la ciutadania de Mallorca i amb la finestra única feim una passa en aquest sentit”.