Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Esports del Consell de Mallorca obre una convocatòria de 350.000 € en ajuts a entitats del sector esportiu sense ànim de lucre

Esports del Consell de Mallorca obre una convocatòria de 350.000 € en ajuts a entitats del sector esportiu sense ànim de lucre

(05/03/2021)

Clubs, fundacions, associacions i altres entitats poden optar a un ajut de 1.500 euros per cobrir les despeses associades a organització d’esdeveniments, material i roba o trofeus i medalles, entre d’altres

El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca ha publicat una nova convocatòria de subvencions dirigida a la xarxa esportiva mallorquina, consistent en un ajut econòmic de fins a 1.500 euros per a entitats esportives sense ànim de lucre. La subvenció, d’un total de 350.000 euros, té per objecte fomentar la pràctica esportiva, apropant l'esport a la societat, mitjançant el suport a les despeses necessàries per a dur a terme l’activitat esportiva. El termini de sol·licitud ja és obert i té com a data límit el 6 d’abril.

Poden ser beneficiaris d’aquestes subvencions de la Direcció Insular d’Esports les federacions, els clubs esportius, les fundacions, les associacions de pares i mares i altres entitats sense ànim de lucre que promocionin la pràctica esportiva regular o puntual mitjançant la celebració d’esdeveniments. 

Són subvencionables, entre d’altres, la compra de material no inventariable, trofeus, distincions, assegurances, lloguers o material esportiu, entre d’altres. També els derivats de l'organització d'esdeveniments i programes esportius. Els ajuts també abasten conceptes d'afiliació a federacions o els conceptes d’allotjament, transport i manutenció d'esportistes per assistir a campionats, tornejos o similars de caràcter autonòmic, nacional o internacional, inclosos als calendaris federatius oficials.

Enguany s’ha afegit com a nou concepte tot el material que hagi pogut servir als esportistes per a la prevenció derivada de la covid-19. Les federacions, clubs esportius, fundacions, associacions de pares i mares i altres entitats similars poden presentar propostes fins al 6 d’abril.

Tots els tràmits s’han de gestionar a través de la seu electrònica del Consell de Mallorca, amb l’entrada en vigor de la gestió 100% telemàtica.