Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Estrena de #Comviure amb tot l’aforament venut

Estrena de #Comviure amb tot l’aforament venut

(17/09/2017)

El Teatre Principal de Palma va estrenar ahir el muntatge teatral #Comviure, de Diego Ingold i Joan Fullana, que ha penjat el primer cartell de “localitats exhaurides” de la temporada.

El vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, i el director insular de Cultura, Rafel Creus, assistiren a la funció i tengueren, així, ocasió de saludar personalment a tot l’equip artístic i tècnic de l’obra.

 

#Comviure és un muntatge creat i dirigit per Diego Ingold i Joan Fullana que es representarà en una casa particular, prop del Teatre Principal fins el 23 de setembre. És una reflexió sobre els problemes de l’habitatge en l’actualitat, el model turístic, la gentrificació dels barris i el problema dels desnonaments. Està interpretat per Maria Bauçà, Aina Frau, Clara Ingold, Esther López, José Artero Joan Fullana, Diego Ingold i Joan Tomàs Martínez.

 

Aquest muntatge va ser triat, en l’apartat de nous llenguatges escènics, en el procés de selecció de les tres coproduccions que el Teatre Principal va dur a terme el passat estiu.

 

#Comviure va exhaurir les entrades una setmana abans de la primera funció. Tot i que es tracta d’un muntatge amb un aforament limitat, (només 15 persones per funció) el passat dissabte 9 es varen acabar les entrades per a les 10 funcions previstes.