Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Finalitza el curs d'àbac de la Llar Reina Sofia de l'IMAS

Finalitza el curs d'àbac de la Llar Reina Sofia de l'IMAS

(24/03/2017)

La consellera Margalida Puigserver i el vicepresident de l'IMAS Javier de Juan han felicitat tots els participants pel seu rendiment durant els dos anys i mig que ha durat el taller.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, acompanyada del vicepresident, Javier de Juan, de la directora insular d'Atenció a la Dependència, Regina Moll, i del director comercial de UCMAS, Toni Molina, han assistit avui a la clausura del curs d'àbac que durant dos anys i mig s'ha dut a terme a la Llar Reina Sofia del Consell de Mallorca.

 

Aquest curs ha estat impartit per l'empresa UCMAS en el marc del programa 'Entrena Tu Mente, dissenyat específicament per transmetre els coneixements sobre l'àbac a les persones majors i fomentar així un envelliment actiu. Aquest programa consta de sis nivells, i els socis de la Llar Reina Sofia que hi han participat han arribat fins el cinquè. Durant l'acte de fi de curs, tots els participants han rebut un diploma acreditant el seu rendiment en aquest taller, així com una camiseta del curs.

 

Durant l'acte, tant la consellera Margalida Puigserver com el vicepresident Javier de Juan han felicitat tots els participants pels bons resultats aconseguits durant el curs, el qual té com a objectiu estimular la ment i entrenar habilitats com l'agilitat mental, la concentració o la memòria. Igualment, davant de la satisfacció dels socis de la Llar Reina Sofia amb aquest curs, des de l'IMAS s'han compromès a estudiar la seva continuïtat.