Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Full de ruta per a la reconstitució del Consell Escolar de Mallorca

Full de ruta per a la reconstitució del Consell Escolar de Mallorca

(11/04/2016)

El vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles s’ha reunit aquest matí amb el president del Consell Escolar de Mallorca (CEM), Miquel Oliver Trobat, per analitzar les passes fetes fins ara i definir un pla de treball. La previsió és que el CEM es constitueixi dins aquest primer semestre de l’any i convoqui el primer Ple.

Des del seu nomenament oficial, el passat 5 de març de 2016, el president del Consell Escolar de Mallorca, Miquel Oliver Trobat, fa feina perquè el CEM es pugui constituir el més aviat possible i comenci a exercir les seves tasques com a òrgan de consulta i participació de l’ensenyament no universitari de Mallorca. Així li ha traslladat avui al vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles i al director insular de Cultura, Rafel M. Creus, amb qui s’ha reunit al Centre Cultural la Misericòrdia.

 

La intenció és convocar el primer Ple del Consell Escolar de Mallorca dins el mes de juny, on el president del CEM pugui proposar el Pla de Treball per al curs 2016-2017. Posteriorment, es convocarà la Comissió Permanent, que és la que establirà la composició, les funcions i les normes de funcionament de les comissions específiques. Perquè això sigui possible, el president del Consell Escolar ja fa feina per garantir la representació que han de tenir les federacions i confederacions de pares i mares, d’alumnes, dels sindicats i d'altres entitats en aquest òrgan. Els representants del Consell de Mallorca, dels ajuntaments de l'illa i dels consells escolars municipals ja han estat aprovats.

 

Dins el full de ruta d’aquests pròxims mesos també hi ha establir un sistema de coordinació amb els altres consells escolars insulars, amb els consells escolars municipals i amb el Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB). De fet, Miquel Oliver, com a president del CEM es va incorporar com a membre del CEIB durant el plenari celebrat el passat 9 de març de 2016.