Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Garrido es reuneix amb els veïnats de Son Ferriol

Garrido es reuneix amb els veïnats de Son Ferriol

(31/10/2017)

La consellera va explicar en quin estat es troba el projecte del Tram II de la Via Connectora. L’empresa ja ha rebut la notificació que ha de reiniciar les obres i tenen un mes per poder signar l’acte de replantejament.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Joan Ferrer, es varen reunir ahir amb els veïnats de Son Ferriol per explicar-los l’estat en què es troba el contracte del Tram II de la Via Connectora (Ma-30). Aquest tram està comprès entre la rotonda de la carretera de Manacor i Son Ferriol.

Varen participar en la trobada representants de les entitats del nucli, el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre, i dos tècnics del departament.

Garrido va explicar tot el procés del projecte des de l’adjudicació, on la Unió Temporal d’Empreses (UTE) va fer una oferta que rebaixava en 10 milions d’euros el pressupost de licitació. A més, va recordar com després d’haver acabat el termini i la pròrroga de cinc mesos, la UTE només va haver executat el 20 % de l’obra.

Una vegada arribat l’informe del Consell Consultiu, el Departament de Territori i Infraestructures va notificar a l’empresa que havien de reiniciar les obres del Tram II. Aquesta notificació es va fer efectiva el passat 19 d’octubre i es va marcar un mes de termini per signar l’acte de replantejament. Aquest signatura suposa l’inici dels treballs que tindran un termini de quinze mesos, el temps que la UTE va sol·licitar en el seu moment.

La consellera Garrido va manifestar que «la nostra prioritat és que les obres comencin el més aviat possible». A més, va demanar disculpes «per les molèsties que ocasiona, però que des del Departament hem fet tot el possible perquè els treballs acabin.»