Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Garrido es reuneix amb la concessionària del túnel de Sóller

Garrido es reuneix amb la concessionària del túnel de Sóller

(03/08/2015)

El Departament de Territori i Infraestructures ha mantingut una primera trobada amb representants de l’empresa Túnel de Sóller SA

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha rebut els representants de l’empresa concessionària del túnel de Sóller. A la reunió, hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda, i el secretari tècnic, Jaume Colom.

Per part de l’empresa, hi han participat el gerent, Jordi Ferrer, la directora d’Explotació, Manuela Sánchez, i la directora d’Autopistes d’Espanya de l’empresa Globalia, María Luisa Castro.

La trobada ha suposat un primer contacte entre la concessionària i el nou equip del departament. A més, s’han abordat algunes millores de seguretat i la gratuïtat del túnel els dies que la carretera del Coll es trobi intransitable.

També s’ha parlat del possible rescat del túnel. Aquesta proposta figura en els acords del pacte de governabilitat, sempre que les quantitats del rescat puguin ser incloses amb càrrec a les partides del Conveni de Carreteres entre el Consell i el Govern d’Espanya. Des del Consell s’estudiaran totes les possibles solucions amb l’objectiu principal que els residents de Sóller i Fornalutx gaudeixin de la infraestructura gratuïtament.