Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Garrido presenta el projecte reformat de la ronda d’Algaida a la batlessa

Garrido presenta el projecte reformat de la ronda d’Algaida a la batlessa

(23/11/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha reunit amb la batlessa d’Algaida per presentar-li el projecte reformat de la ronda d’Algaida. La trobada s’ha duit a terme a les dependències de l’Ajuntament.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha desplaçat fins a Algaida per mantenir una trobada amb la batlessa del municipi, Maria Antònia Mulet. La reunió ha servit per presentar el projecte reformat de la ronda d’Algaida, en el qual s’han plasmat algunes modificacions que havia sol·licitat el consistori algaidí.

El nou projecte inclou un aparcament, als afores del municipi i al qual s’accedirà a través de la ronda. A més, també es construirà un passeig per a vianants per tot el recorregut de la ronda. Tenint en compte el nou model de carreteres que es promou des del Consell, la integració paisatgística s’introduirà amb la instal·lació d’arbres a tota la ronda.

A partir d’ara, hi haurà un termini d’exposició pública de 30 dies per notificar els canvis en les expropiacions. A continuació, el Ple del Consell l’haurà d’aprovar definitivament i llavors ja es podran començar les gestions de contractació. Està previst que les obres puguin començar durant el 2016.